Gezondheidscentrum De Ruwaard

Na een voorbereiding van ruim 8 jaar gaat in 2022 de bouw van start van Gezondheidscentrum De Ruwaard in de gelijknamige wijk in Oss. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is ingediend en zal naar verwachting in maart worden afgegeven.

Gezondheidscentrum De Ruwaard richt zich primair op de wijk Ruwaard en alle deelnemende zorgaanbieders zijn reeds actief in Oss: Apotheek Hofsteede, de huisartsenpraktijken D’n Iemhof, Bredero en Talmastraat, Psychologenpraktijk Oss, Beter Thuis Fysiotherapie en Ergotherapie, Fysiotherapiecentrum Heesch, podotherapie Peeters en diëtist Ruth. Het gezondheidscentrum zal in de tweede helft van 2023 haar deuren openen. Er is nog beperkt ruimte beschikbaar voor complementaire zorgverleners.

Het gezondheidscentrum is eigendom van Medisch Centrum De Ruwaard C.V. Verkerk Zorgwerk is in opdracht van de C.V. verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelings- en realisatieproces.

Beeld: homemade architecten Vleuten

Verkerk Zorgwerk

• verbindt partijen
• 20 jaar ervaring
• 60 gezondheidscentra gerealiseerd