Herontwikkeling Gezondheidscentrum Noord Den Bosch

Na een jarenlange voorbereiding zijn op 4 augustus de handtekeningen gezet voor de herontwikkeling van het Gezondheidscentrum ’s-Hertogenbosch Noord.

Apollo Zorgvastgoedfonds neemt het eigendom over de huisartsen. Gelijktijdig heeft Apollo opdracht verstrekt aan Peters Bouw en Onderhoud uit Den Bosch voor een duurzame herontwikkeling waarbij het centrum na verbouwing circa 1.400 m2 zal omvatten. Na de verbouwing zullen de hoofdhuurders bestaan uit de Maatschap Huisartsen ’s-Hertogenbosch Noord en Apotheek Noord, die nu nog buiten het centrum gevestigd is. Het zorgaanbod wordt gecompleteerd met Verloskundigenpraktijk ‘s-Hertogenbosch, De Podotherapeut, Psychologiepraktijk Haga Dijkstra en diëtiste Alie Brouwer. De verbouwing start in oktober 2021, de oplevering staat gepland voor medio 2022.

Op verzoek van de huisartsen en Apollo Zorgvastgoedfonds heeft Verkerk Zorgwerk dit project risicodragend ontwikkeld vanaf het eerste initiatief tot aan realisatie, in nauwe samenwerking met architectenbureau Cor Mastenbroek uit Rotterdam.

Voor meer informatie over het gezondheidscentrum: www.ghcnoord.nl
Voor meer informatie over Apollo Zorgvastgoedfonds: www.hartelt-fm.com

Artist Impression: Architectenbureau Mastenbroek

Verkerk Zorgwerk

• verbindt partijen
• 20 jaar ervaring
• 60 gezondheidscentra gerealiseerd