Centrum voor Zorg Slotervaart geopend

Slotervaart is terug, als plek waar zorg en mensen bijeenkomen. Het voormalige Slotervaart ziekenhuis wordt momenteel gerenoveerd tot het Slotervaart Centrum voor Zorg, een integraal en innovatief zorgkwartier dat bijdraagt aan de leefbaarheid van de buurt en betaalbare huisvesting biedt aan zorgverleners.

Als eerste deelproject ging in juni 2021 het Gezondheidscentrum van start in de voormalige poliklinieken. De feestelijke opening werd verricht door wethouder Zorg Simone Kukenheim en minister Medisch Zorg & Sport Tamara van Ark.

Het gezondheidscentrum omvat ruim 4.000m2 eerste- en anderhalve lijns zorg en zal na de zomer volledig volledig operationeel zijn. Er is momenteel nog beperkt ruimte beschikbaar.

In opdracht van Centrum voor Zorg Slotervaart heeft Verkerk Zorgwerk in een periode van 14 maanden in coöperatieve samenwerking met zijn opdrachtgever een zorgaanbod samengesteld en een veld van circa 20 huurders aangetrokken.

Voor meer informatie over het Centrum voor Zorg Slotervaart: www.slotervaart.com

Beeld: Milan Hofmans

Verkerk Zorgwerk

• verbindt partijen
• 20 jaar ervaring
• 60 gezondheidscentra gerealiseerd