Gezondheidscentrum De Parken operationeel

In Hoofddorp is afgelopen voorjaar het nieuwbouw Gezondheidscentrum De Parken in gebruik genomen. Het gezondheidscentrum in het zuidoosten richt zich op de nieuwbouwwijken Tudorpark en Nassaupark.

Alle zorgaanbieders waren reeds gevestigd in Hoofddorp en omgeving en zijn hier met een nieuwe vestiging van start gegaan: Apotheek Toolenburg, Tandtechnisch Centrum De Parken, Fysiocare, Huisartsenpraktijk De Luit, Atalmedial, Silver Psychologie, Oefentherapie Mensendieck Lamers, Podotherapie van Dun, Verloskundigenpraktijk Haarlemmermeer & Bollenstreek, Voedingsadviesbureau De Winter en Bekkenfysiotherapie Hoofddorp.

Het gezondheidscentrum is eigendom van Medisch Centrum Gezond & Meer C.V. Verkerk Zorgwerk is in opdracht van de C.V. verantwoordelijk geweest voor het gehele ontwikkelings en realisatieproces. In samenwerking met Triodos Bank is gekozen voor een groenfinanciering die uitstekend past bij de duurzame ambitie van zowel het gezondheidscentrum als de C.V. Het gezondheidscentrum is geheel voor 15 jaar verhuurd.

Voor informatie over het zorgaanbod: www.gcdeparken.nl

Beeld: Peter Bon

Verkerk Zorgwerk

• verbindt partijen
• 20 jaar ervaring
• 60 gezondheidscentra gerealiseerd