Verkerk Zorgwerk ontwikkelt Zorgpalet Slotervaart

Er gingen enkele roerige jaren aan vooraf, maar eind mei is het zover: het Slotervaart Ziekenhuis in Amsterdam krijgt weer een toekomst als zorglocatie.

De 47.000 m2 zullen grondig gerenoveerd worden en weer ruimte bieden aan diverse zorgdisciplines. De eerste stap in deze herontwikkeling is het transformeren van de voormalige poliklinieken. Dit wordt het ‘Zorgpalet Slotervaart’.

Verkerk Zorgwerk is vereerd met de opdracht van de nieuwe eigenaar Zadelhoff om de 4.300 m2 van het Zorgpalet Slotervaart te ontwikkelen. Dit Zorgpalet gaat onderdak bieden aan eerstelijns en anderhalvelijns zorg. Vanaf mei 2020 starten de verhuuractiviteiten en de zomer zal benut worden voor de noodzakelijke verbouwingswerkzaamheden. Vanaf september zal het in Amsterdam Nieuw-West weer gaan bruisen van zorgactiviteiten.

Zorgpalet Slotervaart is een goed bereikbare locatie met aantrekkelijk geprijsde ruimtes van 20 – 600 m2. Bent u geïnteresseerd in de verhuurmogelijkheden op deze toplocatie, neem dan contact met ons op.

Verkerk Zorgwerk

• verbindt partijen
• 20 jaar ervaring
• 60 gezondheidscentra gerealiseerd