Herontwikkeling medisch centrum De Brug

De herontwikkeling van gebouw De Brug tot eerstelijns gezondheidscentrum is inmiddels een feit en de gebruikers zijn enthousiast over het eindresultaat.

Gebouw De Brug was tot eind vorig jaar exclusief in gebruik als praktijkruimte van de huisartsenmaatschap Contrast. Dit jaar is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan en is het gebouw herontwikkeld tot Gezondheidscentrum De Brug. Met de komst van de nieuwe huurders Apotheek Tuindorp, SHO en zorggroep Sint Maarten is een centrum ontstaan van ruim 2.000 m2 met een breed aanbod eerstelijns zorg. Architectenbureau Mastenbroek zorgde voor de metamorfose; de locatie is in eigendom verworven door Apollo Zorgvastgoedfonds.

Verkerk Zorgwerk

• verbindt partijen
• 20 jaar ervaring
• 60 gezondheidscentra gerealiseerd